Breed gespecialiseerd in hightech elektronica

Interay Solutions BV is voor haar R&D afdeling op zoek naar een enthousiaste vakman of -vrouw als collega in de functie van Embedded Software Engineer die betrokken is en gedreven voor ons vak.

Profiel

We zoeken een programmeur met gedegen kennis van Linux en die affiniteit met embedded systemen heeft. Je werkt klantgericht en bent creatief in het vinden van oplossingen. Je kan de verantwoordelijkheid aan bij het eigenhandig ontwerpen, ontwikkelen, testen en documenteren van software. Je kan overweg met een grote mate van zelfstandigheid maar bent eveneens een teamspeler. Het oplossen van ingewikkelde vraagstukken en het ontwikkelen en realiseren van de embedded software binnen de hiervoor geplande tijd zie je als een uitdaging. Door jouw kennis en ervaring ben je in staat dit adequaat uit te voeren. Je communicatieve vaardigheden dragen bij aan de uitvoering van de contacten met onze opdrachtgevers gedurende het gehele traject van concept tot daadwerkelijke productie. Uiteraard doe je dit niet alleen maar als onderdeel van het R&D team dat momenteel uit 8 ontwikkelaars bestaat.

Functie eisen

– Opleiding Technische Informatica of Embedded Systems (minimaal HBO-niveau) – Ervaring met embedded Linux. – Aantoonbare programmeer ervaring in C. – Bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. – Ervaring met ARM microcontrollers en/of ontwikkelplatformen is een pre. – Bekendheid met netwerktechnieken en moderne web technologieën . – Feeling met industriële automatisering. – Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat we bieden

– Uitzicht op een vast dienstverband. – Sociaal en maatschappelijk bewust werkgeverschap. – De kans voor professionele ontwikkeling en specialisatie. – Een passend salaris en zicht op een eindejaarsuitkering.

Over Interay Solutions BV

Wij zijn een innovatief en dynamisch bedrijf met ruim 20 medewerkers dat zich richt op de ontwikkeling en serieproductie van originele en slimme producten. Dit doen we al 25 jaar, in die tijd hebben ons gespecialiseerd in draadloze sensortechniek en besturingstechniek producten en oplossingen in een grote variatie van markten.

Reageren

Nadere informatie voor deze functie kan verkregen worden bij de heer André Rodenburg manager R&D, telefoon 0511-460070. Belangstellenden kunnen een schriftelijke sollicitatie voor 5 maart 2016 richten aan: Interay Solutions BV Tav personeelszaken mevr. W vd Pruik Florynwei 9 9251 MP Burgum

Contact

Interay Solutions bv
Florynwei 9
9251 MP Burgum
Telefoon +31 (0)511 46 00 70
Fax +31 (0)511 46 26 98
Email: info@interay.com