Breed gespecialiseerd in hightech elektronica

Als gevolg van uitbreiding van onze activiteiten zijn we voor onze afdeling Productie op zoek naar een vakman of -vrouw als collega in de functie van Medewerker elektronica productie die betrokken en gedreven is in zijn vak.

Profiel

Ben jij de gedreven productie medewerker voor wie kwaliteit een tweede natuur is en ben je iemand die erop gericht is de klus te klaren? Als medewerker elektronica productie bij Interay Solutions werk je mee aan het produceren en assembleren van high tech elektronische producten. Heb jij een MBO-E opleiding afgerond en kan je nauwkeurig werken met een grote mate van zelfstandigheid en behoor je ook tot de teamspelers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functie eisen

– Afgeronde opleiding MBO Elektronica, Elektrotechniek of Mechatronica niveau 4 – Bij voorkeur enige jaren ervaring met elektronica productie, assemblage en testen. – Ervaring met geautomatiseerde elektronica productie machines en/of ervaring in een soortgelijke functie is absoluut een pre.

Wat we bieden

– Uitzicht op een vast dienstverband. – Sociaal en maatschappelijk bewust werkgeverschap. – De kans voor professionele ontwikkeling en specialisatie. – Een passend salaris en zicht op een eindejaarsuitkering.

Over Interay Solutions BV

Wij zijn een innovatief en dynamisch bedrijf met ruim 20 medewerkers dat zich richt op de ontwikkeling en serieproductie van originele en slimme producten. Dit doen we al 25 jaar, in die tijd hebben ons gespecialiseerd in draadloze sensortechniek en besturingstechniek producten en oplossingen in een grote variatie van markten.

Reageren

Nadere informatie voor deze functie kan verkregen worden bij de heer Wessel Koning, adjunct directeur, telefoon 0511-460070. Belangstellenden kunnen een schriftelijke sollicitatie voor 5 maart 2016 richten aan:

Interay Solutions BV

Tav personeelszaken mevr. W vd Pruik.

Florynwei 9

9251 MP Burgum

Contact

Interay Solutions bv
Florynwei 9
9251 MP Burgum
Telefoon +31 (0)511 46 00 70
Fax +31 (0)511 46 26 98
Email: info@interay.com